Losje Jadar 25.08.22

Torsdag 26.08.2022 var det høytidsmøte I Losje Jadar hvor OE Br.Reidar Øksnevad ble tildelt Erkjentlighetstegn.

Br. Reidar har vært en aktiv bidragsyter i losje Jadar fra tidlig isin losjekarriere, han ble tatt opp 30.11.2006. Han har vært sterkt medvirkende til den gode rekrutteringen i losjen de siste årene, og er fadder for mange av brødrene.

Han har vært Skriver i to perioder, Edel Erk i en, før han avsluttet sitt embede som Tjenestegjørende Old Erk. Br. Reidar har nå tatt på seg ansvaret for utgivelsen av Barden, og ikke minst rekruteringsarbeidet for nye brødre. Bror Reidar bidrar også sterkt til det gode samarbeidet mellom grunnlosjene i Storlosjen Rygir og Storlosjen Agder, samt våre ordensbrødre i Tyskland.

For å sette et perspektiv på hvor aktiv Br,Reidar er i losjearbeidet, så kan det nevnes at et losjeår består av 18 møter i egen losje. Br Reidar sitt ‘’dårligste’’ år besto av rett i overkant av 30 møter. Og i år er det planlagt 86 møter, noe som tilsvarer nesten 5 losjeår. Med alle disse møteten så blir kunnskapen høy når det kommer til losjearbeid, noe som gjør Br. Reidar en god bauta og støtte seg til.

Skrevet av: Jan André Hermansen, Skriver – Losje Jadar

F.v. OE Reidar Øksnevad og EE Knut Helge Bjørnsen