Tildeling av 40 års veterantegn i losje Druidborgen

Denne losjeterminen i Druidborgen startet med utdeling av ordenens 40 års tegn til Bror Rune Nordheim 01.09 2022.

Bror Rune ble tatt opp i Druidborgen 01.04.1982. Som 4. grads bror meldte han overgang til Losje Ram i 1988, og var en av stifterne der. Han fikk Old Erk graden 20.9.1991 i Oslo.

I Losje Ram var han Ytre vakt i 2 perioder og Tjenestegjørende Old Erk. Bror Rune ble der i nesten 20 år. Det vil si nesten halvparten av sin druidiske vandring. Han meldte tilbakegang til Druidborgen den 2009.

Bror Rune er en viktig ressurs i losjesammenheng. Med bakgrunn som reklametegner og stor sans for grafisk design har han opp igjennom årene gjort mange jobber både for
Ordensledelsen FGDO, grunnlosjene og ikke minst riddere i vår Orden.

Bror Rune har oppdatert og digitalisert alle losjemerkene. Han har også tegnet merkene til Ridderegaliene. For dette har han fått Ordensledelsens erkjentlighets tegn.

Bror Rune har også vært viktig for nye brødre i Losje Druidborgen Han hadde i mange år opplæring i 1. til 3. grad, og har delt sin losjekunnskap med mange brødre. Her satt han også som musikkleder i 2 perioder og som sekretær fra 1986 til 1988.
Da Druidborgen kjøpte Huset i Solliveien har bror Rune dokumentert det meste av oppbyggingen av losjelokalene på foto, og som igjen har ført til bok om Losjehuset. Han har også fotografert alle brødrene og embetskollegiene opp gjennom årene. Disse henger på veggen i Losjehuset.

Utdelingen av 40 års tegnet ble foretatt av SEE Bertil Knutsen – Storlosje Borgar, i tillegg til SME Bjørn Frode Dechsling, SSKM Svein Engebretsen og SOE Ulf Erik Veidal.
Møtet ble avsluttet med godt brodermåltid og mange fine taler.

OE Rune Nordheim med SEE Bertil Knutsen Storlosje Borgar, SME Bjørn Frode Dechsling, SSKM Svein Engebretsen, SOE Ulf Erik Veidal og EE Jan Ove Skaug