Losje Cromlech 21.07.22

Medlem i losje Cromlech, Br. Ove Willy Gjeruldsen, har nylig fyllt 85 år.
Grunnet sviktende helse, er han bosatt på et omsorgssenter på Saltrød, bare ca 3 km fra losje-huset vårt på Buøya.


Uten at br Ove Willy visste noe om dette, ble det fra skriver sendt en mail med info til brødrene, om at vi ville stille der kl. 12 på dagen hans den 21. juli, og at alle som hadde anledning kunne stille opp der, og delta. Bror Torbjørn Håland (som Ove Willy er fadder for) er baker av yrke, stillte med såkalt Torsdagskake. Det er det mange ellers ville kalle bløtkake.
Det møtte 14 brødre. Helt fantastisk midt i ferien. Tusen takk til alle.


Bror Ove Willy ble veldig overrasket og rørt da vi trillet han ut i rullestolen og han møtte alle. Alle hilste og gratulerte han med dagen, og det ble sunget gratulerer med dagen til han.


Grunnet talevansker har han vanskelig for å få gitt uttrykk for det han føler og tenker, men det kan gjøres på annet vis, og det gjorde han tydelig for alle. Og han er helt klar i hode ellers, så han reagerte spontant da der ble fortalt historier fra losjen, eller fra / om andre ting som kan sette latteren i høyspenn for de fleste. Praten gikk lett rundt bordet, og alle var glade for å ha fått stunden sammen med br. Ove Willy og alle andre. Etter et par timers samvær, rundet vi av, sa farvel til Br. Ove Willy og hverandre, og dro hvert til vårt igjen.


Oppfordringen må være til ALLE I F.G,D.O. (fra RSEE til nylig opptatt Ovatbror): Tenk alltid på dine brødre, og gjør mot de det samme du vil at de skal gjøre mot deg. Og husk SPESIELLT på de som ikke kan bevege seg rundt på egen hånd slik du kan, de som sitter der og muligens trenger hjelp til «bare å hente avisa», eller mest alt mulig. Ikke si at det er så vanskelig, vet ikke hva jeg skal si eller gjøre. Hvem tror du det er vanskeligst for?
Takk igjen til alle som stillte, og FORTSATT GOD SOMMER.


Mbh i E.F.S.,
Håkon Mørland.
Skriver Cromlech.