Losje Uxello 23.05.22

Mandag 23.mai var vi samlet 13 brødre, hvor Old Erk Bror Thor Håkon Johnsen fra Losje Uxello skulle tildeles Ordenens 40 års tegn.

Bror Thor Håkon Johnsen ble opptatt i Ordenen 21.01.1982, i Losje Druidborgen. Han fikk Old Erk graden i 1991, Ordenens Erkjentlighetstegn i 1994 og Veterantegnet i 2007. Han meldte overgang til Losje Uxello i 2006 og var med og stiftet losjen 23.09.2006. Bror Thor Håkon ble tildelt OFT i Gull 21.02.2017 av daværende RSEE Bror Geir Tofsrud. Bror Thor Håkon har gjennom alle år alltid arbeidet for å oppnå Ordenens høye mål, hvor han lagt ned et solid druidisk arbeide til Ordenens og brødrenes beste. Han er en bauta i vårt lokale losjemiljø. Han yter stor respekt og er en Bror som har blir satt stor pris på gjennom mange år.

Høytideligheten fant sted på Gressvik sykehjem i Fredrikstad.
Hvor vi ble ønsket velkommen av OE Bror Bjørn Walther Pedersen fra Losje Druidborgen.
Her fikk vi disponere et stort fint rom for oss selv, hvor seremonien kunne finne sted.
Derfra hadde vi flott utsikt over havna i idylliske omgivelser.

Vi var tre brødre fra Storlosje Borgar, fem brødre fra Druidborgen, en fra RAM og fire fra Uxello.
Det ble en verdig og meget høytidelig seremoni i regi av Storlosje Borgar, representert ved SME Bjørn Frode Dechsling, SSKR Ragnar Klausen og SSKM Svein Engebretsen.

Høytideligheten ble rundet av med kaffe og kaker i hyggelig lag. Talelisten var lang. Her fikk vi høre mange gode historier fra et langt losjeliv, gjennom 40 år. Det var mange brødre som ønsket å bidra med lykkeønskninger på den store dagen, noe Bror Thor Håkon satte stor pris på.

Ragnar Klausen
SSKR
Storlosjen Borgar

Bak f.v. SSKM Svein Engebretsen, SME Bjørn Frode Dechsling, og SSKR Ragnar Klausen .
Foran: OE Thor Håkon Johnsen
Bak f.v. SSKM Svein Engebretsen, SME Bjørn Frode Dechsling, og SSKR Ragnar Klausen .
Foran: OE Thor Håkon Johnsen
Storlosje Borgar, brødre fra losjene Druidborgen, RAM og Uxello.