Nye brødre i losje Orion 2.4.2024.

Skrevet av: ROE Svein Syver Kaardahl

Stemningen var spent og forventningsfull i Druidgaarden tirsdag 2/4-24 da losje Orion skulle innvie hele fire nye brødre i Ovatgraden.

Orion er en liten losje og for å kunne gjennomføre en verdig resepsjon tro mot ritualene, var det nødvendig med forsterkninger utenfra. Vår alltid hjelpsomme moderlosje, Syvstjernen stilte velvillig opp med hele 17 brødre. Til sammen 10 av disse bistod Losje Orion i ritualet.

De resterende brødre fra Syvstjernen fylte opp gradsbenkene sammen med 12 gjestende brødre fra grunnlosjene Eken, Fraternitas, Cetus og Misteltein. Storlosjen Skiringssal var representert ved SOE Per Alfredsen.

De tilsammen 45 tilstedeværende brødre fikk oppleve en rolig og verdig innvielse, flott utført etter vårt høytidelige rituale. Spesielt må det gis honnør til de fire håndbardenes utførelse av vandringene. Det er sjelden å se slik presisjon og «naturlig flyt» som disse fremviste. Det er helt klart at trening gir resultater.

Flankert av Edel Erk Jørn Holtar og Med Erk Harald Baumann er de nye Ovater fra venstre:
Terje Dalen, Mikkel Tobias Kaardahl, Jan Kristoffersen og Hjalmar Isak Lorentzen

Denne resepsjonen var et resultat av den Kandidataften som losje Orion holdt 13. februar d.å. hvor 10 mulige søkere deltok.