Et produktivt år i losje Sagalund, i 2023.

Skrevet av: Per Haakonsen, Bibl i losje Sagalund.

Losje Sagalund har hatt et produktivt år i 2023. Rekrutteringsarbeidet har endelig begynt å gi frukter, og førstegrads-benken har økt med fire brødre. I tillegg har losjen tre nye medlemmer som venter på opptak i 2024. 

I januar 2023 ble brødrene Ole Christian Midtbust og Geir Skaret tatt opp, og i september samme år ble Erlend Sandvik og Tage Gullstrand tatt opp. Disse brødrene har allerede vist seg som gode representanter for losjen vår, og er ivrige til å delta og besøke andre losjer. 

Fra høyre: Geir Skaret, Tage Gullstrand, EE Bjørn S. Christoffersen, Erlend Sandvik og Ole Christian Midtbust.

Sagalund Losje har også jobbet med å få i gang aktiviteter utover bare losje-kveldene. Under korona-pandemien startet de med rusleturer rundt om i nærmiljøet på de tirsdagene de ikke hadde møte. Dette tiltaket var så vellykket at de har fortsatt med det. Videre har de startet en jakt- og fiskegruppe sammen med de andre losjene på huset. De har vært på fisketur til Møsvatn, og planlegger å gjenta turen til sommeren. De har også arrangert pølsekurs og fotballsamlinger på en pub i byen på lørdager, hvor det er flere kamper som går. Sagalund Losje har også hatt stand på torvet, der de har vist seg frem, og dette har gitt resultater. 

12.12.23 ble Old Erkene Knut Klemmetsby og Gunnar Thoresen tildelt erkjentlighetstegn for sitt arbeid for losjen. 

Fra høyre: OE Knut Klemmetsby, EE Bjørn S. Christoffersen og OE Gunnar Thoresen. 

Sagalund Losje har hatt et produktivt år i 2023, og ser frem til å fortsette å vokse og utvikle seg i 2024.