Erkjentlighetstegn i Losje Pythagoras tildelt OE Per Hermansen

Skrevet av Arild Gjervan, SME SL Viken.

Under et høytidsmøte i Losje Pythagoras 5. mars 2024 ble 6.gradsbror Per Hermansen tildelt losjens erkjentlighetstegn.

På bildet ser vi bror Per Hermansen  omgitt av fra venstre SV Rune Wiik, Edel Erk Frank Maugesten, SEE Charles Nyfløt og SME Arild Gjervan.

Bror Per ble opptatt i losjen I 2010 og har innehatt embetene Indre vakt samt i to perioder Bibliotekar. I tillegg har han i mange år vært en trofast person i losjens Festutvalg hvor han stiller opp flere timer før møtestart for å gjøre alt klart til møtene samt at han er med på matserveringen.

Bror Per er en stillfarende person som er meget opptatt av losjens ideelle arbeid og han er i stor grad opptatt av brødrenes ve og vel. Det at han stadig kontakter brødre som er syke eller fraværende blir det satt stor pris på.

Utdelingen fant sted under et stilfullt Høytidsmøte med 35 brødre tilstede, med besøkende brødre fra Losje Merlins-Stjerne og Storlosje Viken. Det ble under møtet i Lunden og under brodermåltidet sagt hyggelige ord om jubilantens innsats for losjen og dens brødre.

Vi har stor tro på at bror Per Hermansen også i tiden fremover vil bidra med sin aktive innsats i  det videre losjearbeidet