Tildeling av diplom til bror Øystein Tveisme for 60 år i den norske Druidorden.

Skrevet av: ROE Oddbjørn Rossland, losje Mithras.
Foto: Kjellrun Tveisme, samt portrettfoto fra Mamedo.

Ridderen av Avalon – Øystein Tveisme.

Av helsemessige grunner kan ROE Øystein Tveisme ikke møte i sin losje Mithras på Ulsmåg i Bergen.

Han har fått fast sykehjemplass i hjembygden sin på Bråvolltunet i Kinsarvik. Siden bror Øystein ikke kan møte i losje Mithras, ønsket vi derfor å dra til Hardanger å besøke bror Øystein på dagen da han hadde vært medlem i hele 60 år i den norske Druidorden.

Etter en avklaring med SL Bjørgvin ville Edel Erk Eilert Herland, Riks Olderkene Tor Gjelvik (Hedersdruid), Øivind Hitland og Oddbjørn Rossland fra losje Mithras, Arne Magnussen (Hedersdruid) fra losje Malus, samt Stor Old Erk Arne Garen i SL Bjørgvin å besøke bror Øystein på dagen den 7. desember 2023. Her skulle SOE Arne Garen overrekke Diplom fra Ordensledelsen for 60 år i den norske Druidorden.

Med bakgrunn i at bror Øystein ikke var i form til å ta imot delegasjonen av losjebrødre denne dagen, fikk vi sendt inn en kopi av Diplomet via email til Øysteins niese, Kjellrun Tveisme.

ROE Øystein Tveisme, med diplom for 60 års medlemskap i den norske Druisorden.

Vi har satt besøk på vent til det passer for bror Øystein.

Vi retter en stor takk til Kjellrun for hjelp til å overrekke en kopi av Diplomet og at hun fikk tatt et bilde av jubilanten.

Vi holder kontakten med Kjellrun og ser frem til å kunne besøke bror Øystein på et senere tidspunkt for overrekkelse av original diplomet.