OE Kjell Tingvold, Losje Cygnus, tildelt Ordenens Erkjentlighetstegn.

Skrevet av Kay R Kristiansen, Edel Erk i losje Cygnus, Gjøvik.

Old Erk Kjell Tingvold, losje Cygnus

Den 20. februar 2024 hadde Losje Cygnus den store glede av besøk fra Ordensledelsen og Storlosjen Dovre, som tildelte Old Erk Kjell Tingvold Ordenens erkjentlighetstegn.

Med 38 brødre til stede, inkludert representanter fra ulike losjer som Storlosjen Dovre, Losje Silva, Losje Pastos, Losje Phoenix, Losje Pythagoras og Losje Elysium, ble den høytidelige tildelingen gjennomført med verdighet og ære.

RSOE Geir Tofsrud sto frem og tildelte bror Kjell Tingvold den ærefulle påskjønnelsen som han så vel fortjente for sitt utrettelige arbeid i losjen.

OE Knut Lunde fra Losje Cygnus holdt et hjertelig innlegg, der han delte en spesiell hendelse fra sitt liv og hvordan Losje Cygnus hadde vært der for ham gjennom denne vanskelige tiden. Han hedret også bror Kjell for hans utrettelige innsats i losjen, både som en del av kollegiet og gjennom hans mangeårige rolle som musikkleder for Losje Cygnus, samt for Storlosjen Eidsiva og Storlosjen Dovre.

Kjell Tingvold ble innlemmet i vår losje den 12. februar 1991, og siden den dagen har han vært en pålitelig og hengiven bror. Hans engasjement har vært dyptgående og allsidig, fra å tjene som SKATTMESTER til å inneha stillinger som CEREMONIMESTER og TjOE. Gjennom alle disse rollene har Kjell Tingvold vist en imponerende forpliktelse og innsats for losjens verdier.

Fra venstre: TjOE i Cygnus Eivind Haugene; RSOE Geir Tofsrud; OE og ML Kjell Tingvold;
EE i Cygnus Kay R. Kristiansen; SSE i SL Dovre Arild Bjerke.

Han har tidligere blitt hedret med losjens erkjentlighetstegn og Veterantegn. Kjell er en dyktig musikkleder med en omfattende kunnskap om den musikken som spilles. Hver tone er nøye utvalgt med omtanke og dedikasjon.

Men Kjell er ikke bare en losjebror; han er også en positiv og pliktoppfyllende bror som blir lyttet til. Han er flittig til stede i losjen og bidrar sitt beste for å styrke fellesskapet. Kjells dedikasjon og engasjement er en inspirasjon for oss alle, og vi er takknemlige for hans uendelige bidrag til vår losje.