Tildeling av 40-årstegn til OE Hans Petter Korsveien i losje Pastos, Hamar.

Skrevet av Tor Magne Halland (Skr i losje Pastos).
Foto: Sverre Brodal, redaksjonen
.

Torsdag 1.2.24 ble det i losje Pastos avholdt møte i Ovatgraden, et høytidsmøte med tildeling av veterantegn (40-årstegnet) til vår kjære bror, OE Hans Petter Korsveien.

OE Hans Petter Korsveien

Det var 37 brødre til stede under nattens møte.

Embetsmenn fra Storlosjen Dovre under ledelse av SEE Arild Bjerke, forestod den seremonielle og høytidelige tildelingen av 40-årstegnet til bror Hans Petter.

Hans Petter Korsveien ble tatt opp i vår losje den 19. januar 1984.  Han har under sin Druidiske vandring vært en aktiv og engasjert bidragsyter på så mange plan, noe han for øvrig fortsatt er.  Hans Petter er kanskje en av våre mest aktive pådrivere med hensyn til å forsøke å verve nye medlemmer til losjen,. Han bidrar stadig med flotte innlegg og proklamering av dikt (egne som andres) under våre møter i Lunden. 

Han har sittet i embetskollegiet i losje Pastos i to (2) perioder – som Bibl (2005-07) og ME (2007-09).  Han ble beæret med OE-graden tilbake i 2010, og ble tildelt grunnlosjens Erkjentlighetstegn for sin trofaste innsats, sitt engasjement og sine bidrag til losjens beste, i et Høytidsmøte den 28.4.22.

Fra venstre: EE i losje Pastos, Odd Arild Fjeld Jacobsen – OE Hans Petter Korsveien – SEE i SL Dovre, Arild Bjerke.

Bror Hans Petter mottok mange gratulasjoner og lykkeønskninger, og høstet mange lovord både under selve møtet og under måltidet på Etterlosjen.

Vi gratulerer vår verdige OE, bror Hans Petter Korsveien, med 40-årstegnet. Vi ønsker ham alt godt for fremtiden og på hans videre Druidiske vandring.