Erkjentlighetstegn tildelt bror Leiv Åge Lindstrøm

Tekst og foto: Tor Kvillum

Losje Abaris inviterte til Ovat Høytidsmøte 17. oktober 2023 for å dele ut losjens erkjentlighetstegn til bror Leiv Åge Lindstrøm.  

Bror Leiv Åge ble i møtet høytidelig dekorert av EE med erkjentlighetstegnet, RSEE gikk fram og holdt en kort gratulasjonstale og sa at det var meget fortjent. Skriver leste teksten på diplomet, og EE overrakte det til bror Leiv Åge. EE gratulerte også og ga ordet til bror Leiv Åge, som takket og ga uttrykk for at han satte stor pris på tildelingen og all heder som ble gitt han.

Det var i alt 58 brødre i Lunden, og 18 av disse var gjester fra ordensledelsen, storlosje Haugar og losjene Allbota, Cetus, Fraternitas, Sagalund, Druidstjernen og Syvstjernen.

Bror Leiv Åge har hatt tre embetsperioder i grunnlosjen som Ceremonimester, Med Erk og Bibliotekar. I storlosje Haugar er han nå inne i sin tredje periode som Stor Ceremonimester.

Ved brodermåltidet ble bordtalen holdt av Tjenestegjørende Old Erk, bror Espen Schanche, og mange brødre talte godt om bror Leiv Åge og gratulerte med erkjentlighetstegnet.

På bildet holder bror Leiv Åge takketale.