Losje Celyn, 40 årstegn og Erkjentlighetstegn

Kjære Ordensbrødre!

Hjemmebesøk til vår Ringgradsbror Øystein Fjeldsgaard. Født 05.04.1941. I stuen, har vi i markert at bror Øystein har fått tildelt vår Ordens 40 årstegn og Losje Celyns Erkjentlighetstegn for det arbeidet han har lagt ned for losje Celyn og Den Forenede Gamle Druid-Orden. Bror Øystein var en av stifterne i losje Celyn, vi hedret disse når losjen var 40 år, men på grunn av helsen kunne ikke bror Øystein være tilstede under denne markeringen, tiden gikk og helsen gikk opp og ned for vår kjære bror så kom 40 årstegnet til bror Øystein igjen ble det noen utfordringer, men før sommeren fikk vi det til med et hjemmebesøk og overrekkelsen kunne finne sted.

Det første embedskollegiet var slik:

EE. Egon Post. 

ME. Kjell Engervik. 

TjOE   Jan Johannessen. 

Sekretær (Skriver) Tom Ivar Gumpen. 

Skm Bjørn M Rasmussen. 

Marshall (Ceremonimester) Leif Hille.

IV Per Danielsen.

Øvrige stiftere var Øystein Fjeldsgaard, Odd Nygaard og Ragnar Hansen. 

Fra de 24 brødrene som var stiftere for over 40 år siden, bror Øystein Fjeldsgaard er en positiv bror og det setter vi stor pris på, han stiller opp når han kan, for losjen og brødrene. Dette er å gi til Ordenen! Ja, bror Øystein, du skal vite at vi setter veldig pris på deg! 

Du har gitt av deg selv til broderskapet, selv om du var borte fra losjen ca. 9-10 år grunnet situasjonen hjemme glemte du aldri losjen, bror Øystein fikk Ovatgrad 19.09.1974 og Ringgraden 26.09.1997

25 års Veterantegnet den 29.11.2012 og den 09.05.2023 vår Ordenens 40 årstegn og Celyns Erkjentlighetstegn.

Noe som ikke kommer frem, er at du har lang fartstid i utvalg i losjen.

Dine faddere er Arne Sandvold og Odd Nygaard. 

Arne Sandvold er ikke lenger blant oss må det lyses fred over hans mine.

Bror Øystein, selv om verden innimellom kan føles tung, må du huske på at du fremdeles er ung, med tomme livsark fremfor deg.

Bror Øystein nå må du finne frem blyantene og tegne i vei.

Tekst og foto: