Senior-Veterantegn Losje Eken

ROE Per Øyvind Aasen ble hedret med senior veterantegnet etter femti år i Druidordenens tjeneste i losje Ekens Høytidsmøte 31.03. Ordensledelsen og Storlosje Skiringssal var godt representert. Så også losje Eken egne brødre.
Til sammen 67 embedsmenn og brødre fikk oppleve et godt Høytidsmøte til jubilantens ære, og brodermåltidet var et festmåltid med det beste. Både maten og de mange talene.

Bror Per Øyvind fikk mye positiv oppmerksomhet i mange taler etter brodermåltidet. Han har jo også hele livet gjort en stor innsats for de han har rundt seg. Vi vet at han har bygget opp speiderbevegelsen i distriktet, han var leder for Sjøheimeværnet i Oslofjorden og Tønsbergs stolthet i musikken, Tønsberg Byorkester. Han skal også ha æren for å ha satt i gang veiledertjeneste for Røde Kors på Vestfold Sentralsykehus. Det er ikke så lett for alle å finne rett avdeling denne enorme bygningsmassen. Flere losjebrødre og andre er frivillige vakter til å hjelpe publikum til rett etasje og dør.
Til vår verden ble han tatt opp i losje Sagalund for 50 år siden i 1972 og var hele tiden et aktivt medlem med flere viktige oppgaver.
Når han hadde vært aktiv bror i losje Sagalund ledet han arbeidet for stiftelsen av losje Eken i 1992.  Han utførte et flott druidisk arbeid som leder av gruppen som var satt ned til å vurdere muligheten til å stifte losje nr 31 og var losjens første Edel Erk.

Under jubileumsmøtet ble han tildelt rosende ord og tegnet for 50 år av Riks Stor Edel Erk som også var første taler etter brodermåltidet. Det var flere taler i samme gode ånd, og jubilanten selv avsluttet med egne ord.

Foran fra v. RSEE Geir Kåre Jordheim, ROE Per Øyvind Aasen, RSSKM Henning Brørby.
Bak EE losje Eken Christian Rygh, SEE SL Skiringssal Tom Gulliksen