Losje Nemeton, Hamar.

Nytt embetskollegium 2021 – 2023.

Mandag 22. mars 2021ble det foretatt en forenklet installasjon av nytt embetskollegium i Losje Nemeton. Kun påtroppende embedsmenn, samt SEE og SME var til stede grunnet smittevern. Siden alle påtroppende embetsmenn ikke var til stede, ble det foretatt «etter-installasjon» av Skm og IV på høstens første Ovatmøte; mandag 23. august 2021.

Undertittel på høstens første møte var «gjensynsglede». Det var med stor glede brødrene igjen kunne samles i lunden. Det ble et innholdsrikt møte som startet med ritualet for «rigging av lunden». Dette for å markere «gjenreising» av losjen etter 18 måneders «nedetid». Deretter ble det foretatt en symbolsk utskifting av embetskollegiet. Under ordenens beste ble det som nevnt «etter-installasjon» av to embetsmenn. I tillegg ble det delt ut ex-regalier til avtroppende embetsmenn, og installasjon av losjens medhjelpere.

Det gikk en rød tråd gjennom hele møtet, som hadde fokus på at pandemien nå er på hell og at vi nå samles og reiser oss på ny. Dette ble gjenspeilet, både i tale og gjennom musikkvalget.




Foran fra venstre: TjOE Arild Markeng, EE Henning Øland, ME Jonny Solvang, Bibl Thor Einar Frislie. Bak fra venstre: CM Vegar Bratlie, Skr Bjørn Ove Øverby, Skm Jon Magne Svenkerud, IV John Rune Heimdahl (Foto: Sverre Brodal)

Embetskollegiet i losje Nemeton er dermed fulltallig og lovlig installert. Vi takker avtroppende embetsmenn for innsatsen, og ønsker det nye kollegiet lykke til med arbeidet i inneværende embetsperiode.