Senior Veteran

Bror Arne Brynhildsen hederet i losje Abaris

Fra venstre : RSME Geir-Kåre Jordheim, Senior Veteran Arne Brynhildsen, TjOE(og fung.EE denne kvelden)Trond Olsen På forhånd takk.

Bror Arne Brynhildsen minner ofte egen losje på hvor viktig det er med rekruteringen. Alltid har han gode oppmuntringer rundt dette og inspirerende tanker å dele med losjens brødre. Hvor tiden har blitt av kunne ei vår Senior Veteran bror Arne forklare men plutselig var dagen kommet til at det var nettopp han som en av losjens stiftere som skulle være hedersgjest og hovedperson.

Flere representanter fra Ordensledelsen var tilstede og såvel gamle som nye bekjente samt en feststemt losje Abaris dannet er høytidelig ramme rundt tildelingen av Senior Veterantegn til en fortsatt svært aktiv og velfortjent bror Arne i Oktober 2017.

Som alltid kunne bror Arne minne oss om det tilbakevennende og viktige tema at losjens fremtid må ivaretas aktivt og det av alle brødre. Men i et øyeblikk av tilbakeblikk måtte også den drevne skolelærer og rektor finne seg selv » noget beveget» over at tiden løper fort, også i våre dager.

Takk bror Arne for ditt bidrag til Ordnen og takk for ditt utrettelige arbeid gjennom nå mer enn 50 år.