Losje Nidaros nr. 33 av Forenede Gamle Druidorden – feirer sitt 25 års Jubileum 16. -17. mars 2018

Noter allerede nå disse viktige datoer i din personlige møtebok. Vi jobber med å fastsette program for dagene, men ser for oss følgende oppsett:
Fredag 16. mars. Storlosjen DOVRE avholder – Kapitelmøte hos losje Belenus på Stjørdal.
Brødre av 4.-5.-6.-7.grad har mulighet til å delta på Kapitelmøtet. Vi vil arrangere et spennende tilbud i Trondheim for ledsagere og 1.-3.gradsbrødre fredag kveld – mens møtet på Stjørdal pågår.
Lørdag 17. mars.
Mottagelse med påfølgende Høytidsmøte i alle grader avholdes kl.14.00 for brødrene.
For ledsagere vil det igjen bli arrangert et spennende opplegg i Trondheim fra kl. 12.00, men som også vil gi mulighet for alle til fritt å bese Trondheim utover ettermiddagen etter eget ønske.
Jubileumsmiddag med ledsager kl. 18.00. Sted: Frimurerlosjens lokaler i Trondheim. Antrekk: Smoking/Pent Antrekk.
Det skjer mye i Trondheim disse dagene. Vi nevner at siden NM i Janitsjar og en stor Volleyball turnering m.m. arrangeres, er det stor pågang på Hotellene.
Vi har gjort avtale med Reisebyrået Berg-Hansen Arriva om å foreta alle hotellreservasjoner. Reisebyrået ordner også fly- og togbilletter. Det er opprettet en link slik at du selv går inn og gjør din bestilling på nettet. Her vil du finne oversikt over tilgjengelige Hotell, priser, reisealternativ etc.. Pass på, Først til Mølla osv. Linken er: https://www.berghansen.no/eventportal/?E=2534&A=66159&Att=0&WebNo=1&Sec=ljjbbZaahNaeaaFh
Vår kontaktperson hos reisebyrået er: Inger Helene Ystanes Karstensen Tel: +47 55 08 80 00 | Tel dir: 55088004 | ihka@berg-hansen.no Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har det klart.
Det vil senere bli sendt ut informasjon om prosedyre for påmelding til Kapittelmøte, ledsagerprogram og jubileumsfesten.
VI HÅPER Å SE DEG I STIFTSSTADEN TRONDHEIM I MARS 2018.
Med broderhilsen
Jubileumskomiteen losje Nidaros

Les mer her