En magisk dag på Losjehuset Gimle i Tønsberg

Skrevet av: Charles Nyfløt, SEE i Storlosjen Viken og leder i rekrutteringskomiteen.

Druidordenen vokser!

Søndag 22. var det duket for en helt spesiell Åpen Hus-dag på losjehuset Gimle. Interessen for Druidordenen var stor, og hele seks nye potensielle losjebrødre viste stor interesse for å bli en del av vårt fellesskap. Dette er en fantastisk nyhet for oss alle!

Alle fire eierlosjer var godt representert, og det var en herlig stemning blant både gamle og potensielle medlemmer. Det var tydelig at alle koste seg og at det ble knyttet mange nye kontakter. Til og med været «spilte på lag»!

Bror Henrik, som er medlem i REK.FGDO rekrutterings komite fra SL Skiringssal var initiativtaker for «Åpen Hus arrangementet», fortjener all mulig skryt for sitt engasjement. Takket være hans innsats har vi nå en gyllen mulighet til å utvide vårt fellesskap med flere likesinnede. Hans kone Charlie bisto med mat og drikke til arrangements-komitéen, deltagere og ikke minst våre nye potensielle brødre!

Kvinnelosjen var også til stede og bidro til en enda mer levende og inkluderende atmosfære. Det ser ut som at de også kan feire en potensiell ny innmelding, noe som er strålende nyheter!

Denne «Åpen Hus-dagen» har vist oss at interessen for Druidordenen er større enn noen gang. Vi gleder oss til å ønske våre nye medlemmer velkommen og til å fortsette å bygge et sterkt og aktivt fellesskap.

Tusen takk til alle som bidro til å gjøre denne dagen så minnerik! Losjene som var representert med EE og ME var: Druidstjernen, Eken, Misteltein og Sagalund.