Losje Eken, sommertreff 28. juni 2024

Skrevet av: Tormod Gran, Skriver Losje Eken.
Foto: Nina Vejer-Olsen

Losje Eken har i noen år invitert til Sommertreff siste torsdag i mai, juni og juli. Det har blitt en årlig tradisjon og det er alltid godt oppmøte på disse treffene. Her kan brødrene ta med seg ledsager, naboer, venner og bekjente.

Torsdag 28 juni 2024 kl. 18.00 møttes vi på Tollboden Spiseri i Tønsberg.

Vi ble til sammen 36 personer og været var på vår side denne torsdagen. Her ble vi traktert med god mat og godt drikke. Stemningen var på topp fra første stund og det ble trivelig kveld.

Neste Sommertreff blir torsdag 25 juli og blir det siste treffet før møtene
starter opp igjen i august.

Jeg vil også nevne at hver tirsdag kl. 12.00 inviteres det til Kaffetreff på Skaperverket i Tønsberg hvor brødrene kan samles til en hyggelig prat.

Losje Eken inviterer hver høst i august til dagstur til den flotte øya Veierland. Her er det også anledning til å ta med ledsager, naboer, venner og bekjente. Vi tar ferja fra Tenvik på Nøtterøy til Tangen på Veierland. Etter en halvtimes gange med innlagte «pit stop», samles vi på Kafe Dagros på Veierland med god mat og godt drikke. De som er litt dårlig til bens blir fraktet med traktor & henger. I år arrangeres denne turen for 4. gang og det er godt oppmøte.

Når blåturer skal arrangeres så har det vanlig i Losje Eken at det har vært Bard-brødrene sin oppgave. Første gang denne turen ble arrangert så var vi 3 brødre i Bardgraden som stod for arrangementet og vi har holdt på siden. Til høsten får vi 2 nye Barder og 1 Bard til vinteren 2025. Så da overlater vi ansvaret for blåturer til våre nye Barder for sommer/høst 2025.

Det gir et godt samhold at brødrene også møtes utenfor losjen. Vi blir kjent med hverandre på annen måte og på den måten styrker broderskapet.